Over ons Aad van der Helm Sloopwerken

Aad v/d Helm Sloopwerken bv is in 1986 opgericht en gevestigd in Honselersdijk. Als specialist in het Westland zijn wij actief op het gebied van slopen, palen pellen en het boren en zagen met diamant. Daarnaast zijn wij gecertificeerd voor asbestsanering.

Door onze kennis en jarenlange ervaring zijn wij een geschikte partner voor de genoemde werkzaamheden. Aad v/d Helm Sloopwerken bv werkt voor zowel het bedrijfsleven als voor particulieren. Bij elk project houden wij rekening met de wensen van de klant.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met Aad van der Helm via 06- 538 646 88 of vul het contactformulier in.

Milieu bewust ondernemen:

Onze sloopwerkzaamheden worden uitgevoerd volgens de methode van het selectief- en milieukundig slopen. Hierbij vind een gescheiden demontage en opslag van vrijkomende materialen plaats. Er wordt hierbij zoveel mogelijk getracht de vrijkomende materialen door hergebruik weer nuttig te maken.

Er vindt hierbij, afhankelijk van het soort materiaal, afvoer plaats naar een sorteerinrichting of puinbreker. Gevaarlijke stoffen worden direct afgevoerd naar een hiervoor geschikte inzamelinstantie conform de Wet Gevaarlijk Afvalstoffen (WGA).

Contact

Aad van der Helm Sloopwerken
Grote Waard 25-A
2675 BX Honselersdijk

T: 06 - 538 646 88
F: 0174 - 63 14 17
E: info@aadvdhelmsloopwerken.nl 
R: Routebeschrijving

Vraag een offerte aan

Sloopwerk in beeld

Bekijk onze film op youtube
Bekijk ons werk